4 czerwca 2024
godz. 12:00 - 18:00
Hotel Barcelo, ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 45A, Warszawa
Zapraszamy do udziału w degustacji win i produktów spożywczych z hiszpańskiego regionu Kastylia i Leon.
W ramach wydarzenia odbędzie się degustacja win i regionalnych delikatesów z regionu Kastylia i Leon. Swoje wina zaprezentują przedstawiciele apelacji: Ribera del Duero, Toro, Rueda, Bierzo i innych oraz producenci tradycyjnych serów, słynnego jamon iberico, wędlin hiszpańskich oraz oliwy. Wystawcy poszukują polskich importerów i dystrybutorów, zachęcamy do udziału firmy, które rozważają rozszerzenie swojego portfolio o produkty z tego regionu.
Plan wydarzenia:
12:00-18:00 Degustacja walk around
12:00-13:30 Masterclass "Castilla y Leon Culinary Journey: Wine & Gourmet Delights", prowadzący: Michał Stykowski
14:30-16:00 Masterclass "Wines of Ribera: A Tasting Exploration", prowadzący: Michał Stykowski
Zapraszamy do rejestracji wyłącznie osoby zawodowo zajmujące się winem i gastronomią. Potwierdzenia rejestracji wysyłamy indywidualnie do każdego zarejestrowanego gościa.
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. Wstęp tylko dla osób pełnoletnich.
Wydarzenie będzie rejestrowane w formie zdjęć i materiałów wideo. Zapisując się do udziału automatycznie wyrażacie Państwo zgodę na rejestrację i publikację swojego wizerunku w mediach społecznościowych.
W przypadku pytań prosimy o kontakt emailowy z Marzeną Krucz na adres m.krucz@tasteitall.eu